donderdag 26 december 2013

Kerst 2013

Voor de Kerst had ik een aantal cadeaus gemaakt en verstuurd, die zijn allemaal goed aangekomen en de ontvangers waren er erg blij mee! Ook zo voor m'n Kersthanger-kaarten! Leuk!
Voor mijn Facebook-vriendje Jason maakte ik nog een echtpaar Uil, zij met haar mooiste ketting en hij met een super-stropdas, speciaal voor de gelegenheid...;)
Heb nog niet gehoord dat ze zijn aangekomen, hoop maar dat dat goed gaat want ze zijn al een tijdje geleden op reis gegaan...
De grootste verrassing voor Kerst dit jaar was voor mij: Ik kwam thuis na 4 nachtdiensten en lag heerlijk te slapen toen om 10:30 de telefoon ging. Eerst dacht ik dat de wekker ging, zelfde deuntje, maar nee: Het was Jason, aan de telefoon uit Engeland!?
Hij had wel zoiets gehint een tijdje terug, maar zei dat hij Kerst-avond zou bellen. En dat was niet gebeurd, dus had het alweer uit mijn hoofd gezet. Als je nergens op rekent, hoef je ook niet teleurgesteld te zijn...
Maar hij belde dus toch! Zo lief! Had meteen wel een enorme adrenalinekick en kon dus never nooit meer slapen, zelfs niet met een dikke migraine-aanval. Dat was iets minder...:P
Gisteravond dan maar een wandeling gemaakt, was al 3 dagen niet buiten geweest met die diensten. En toen ik terugkwam, lekker fris en warm, maakte ik voor de vrienden bij wie ik ben uitgenodigd deze 2e Kerstdag het volgende met de MDF-letters van de Action. Ze hebben een zoontje van net 2, hij lijkt wel een beetje op het ventje op de foto! ;)

Nu ga ik nog even aan de opruim, heb er wéér een zooitje van gemaakt! Morgen komt mijn jongste dochter, gaan we samen shoppen en naar de film "The Hobbit".
Wens ik als laatste de eventuele lezer nog een hele fijne Kerstdag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten