vrijdag 1 april 2011

Copics

Woehoe, vandeweek mijn Copics binnen gekregen en die moest ik meteen uitproberen natuurlijk.
Nou, daar kan ik kort over zijn: Dat valt tegen!?
Echt moeilijk, ik moet echt eerst oefenen hoor...
En ik moet ook achter nieuwe afdrukjes aan want deze inkt is niet geschikt voor Copics; die loopt uit en is alleen voor potlood en terpentine. Kan er ook nog wel bij...Ze waren toch 'maar' 80 euro (voor 36) en ik heb allang gemerkt dat ik tig kleuren tekort kom. Dus ik wil nog zo'n doos! Of twee. Volgende maand maar weer want ik heb nu alweer veels te veel uitgegeven aan knutselspul.
Oefen-object nummer 1:
Echt waardeloos...
Goed, nummer 2:
Mmmm, beter...
Nummer 3 ging al een stuk beter:
Maar ik merk echt dat ik kleuren tekort kom om mooie overgangen te maken...Met dit laatste plaatje heb ik een kaart gemaakt naar de schets op PaperTake Weekly en hij doet ook mee met de Challenge op Just Magnolia waar alles mag en als extraatje mag je knopen toevoegen. En dat heb ik gedaan =0), kijk maar:
Zo, nu mijn rotzooi opruimen en lekker koppie thee zetten want de meiden komen zó uit school. En dan moet ik met ze mee naar het dorp om een cadeautje te kopen. Dat hebben ze verdiend door gisteren thuis te komen met een ONTZETTEND mooi rapport! Ik was al trots op ze, maar voor dit rapport hebben ze zo hun best gedaan dat ze dus een aardigheidje van me krijgen! Groetjes!


4 opmerkingen:

 1. heel mooi kaartje, ik vind dit afdrukje ook het mooist gelukt wat inkleuren betreft, maar ik vind dat het je goed afgaat, mooi hoor.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Such a fun card! Thanks for sharing it with us at PTW this week. x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Beautiful and love your colouring and shading, fabulous !
  thanks for joining us at Papertake weekly this week .
  hugs
  maddy xx

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Love your Happy Buzz Day birthday card - gorgeous image and love the way you have made the shape of a beehive! I popped by to look at your blog from the Ribbon Girl blog! Mary G x

  BeantwoordenVerwijderen