zondag 8 augustus 2010

25 jaar getrouwd!

Vandeweek kregen we een kaart in de bus: Onze achterbuurtjes, Richard en Marjolijn zijn aan het eind van deze maand 25 jaar getrouwd en wij zijn uitgenodigd om een drankje te komen halen.
Op zich niets bijzonders zou je denken ware het niet dat Richard begin van dit jaar te horen kreeg dat hij een tumor in zijn hoofd had en gezien al zijn uitvalsverschijnselen zou hij niet lang meer te leven hebben...
En nu, ruim 6 maanden later zijn zijn kansen gekeerd! Slechts 4% van de mensen met deze kankersoort krijgt te horen dat het tot stilstand is gekomen en hij hoort daarbij!!!!
Hoera, ze kunnen vieren dat ze 25 jaar getrouwd zijn. Ze kunnen het leven weer vieren!
Daar moest dus een mooie kaart voor komen en eindelijk ben ik eens op tijd met het maken van een kaart.
Ik ben altijd zo iemand die pas op het laatste moment bedenkit dat ik dat nog moet doen. Zou je niet verwachten, he? Ik kan ook niet kaarten op voorraad maken, maar wil altijd een op maat gemaakte kaart hebben...

Vergeet ik toch te vertellen dat ik de kaart natuurlijk ook gemaakt heb voor de volgende 2 challenge's. De schets van Friday Sketchers: http://www.fridaysketchersblog.blogspot.com/2010/08/sketch-114-sponsored-by-motivet.html en de kleuren blauw, grijs en beige van Sketchy Colors, maar ik zie nu dat ik daar weer eens te laat voor ben...Pech gehad!

2 opmerkingen:

 1. wauw, wat een verhaal, om zulk nieuws te krijgen en je weer van het leven kan gaan genieten en van elkaar kan gaan genieten.
  Je kaart ziet er fantastisch uit.

  groetjes jolande

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Prachtige kaart en zeker wat een verhaal.
  liefs Gea

  BeantwoordenVerwijderen