vrijdag 18 juni 2010

Rijke vrouw

Ik had een tijdje geleden bij een collega een kaart in haar postvakje gelegd en afgelopen woensdag had zij hem pas gevonden. Werkelijk iedereen op het lab moest van haar even kijken!
Met als gevolg dat ik gisteren mijn kistje met kaarten mee moest nemen en er een aantal kaarten verkocht zijn! Dus ik ben nu een rijke vrouw! (Was ik al hoor, mijn man en kinderen en ikzelf zijn allemaal gezond en er is genoeg geld om alles te betalen dus wat wil je nog meer?)
Ik werd wel verlegen van alle complimentjes...Wel heel leuk natuurlijk!
En nu vrolijk verder. Alhoewel, diezelfde woensdag is de moeder van een collega overleden op 50-jarige leeftijd, veel te jong!, en daar moet ik nu dus een condoleance-kaart voor maken. Ten minste, dat wil ik, maar ik vind het wel moeilijk. Vrolijke kaartjes schud ik zo uit mijn mouw, maar nu...
Goed, eerst maar mijn baby-kaart die ik maakte voor de challenge op
http://houseofsketches.blogspot.com/2010/06/sketch-29.html


Oh, ik vergeet nog te vertellen dat het schattige babietje kreeg van mijn lieve collega Danielle; zij en haar moeder zijn ook zo creatief en toen ik hier net mee begonnen was en haar er over vertelde kreeg ik meteen een hele stapel afdrukjes van haar! Lief, hè?

3 opmerkingen:

 1. Hallo rijke vrouw, hartstikke leuk voor je, dat je kaarten zo gewild zijn.
  Ik zeg ook altijd dat ik rijk ben, heel het gezin gezond en allemaal hebben we werk wat we leuk vinden, wat wil een mens nog meer.

  Je kaart is echt een lieverdje.
  Een tip voor je condoleancekaart, ik hou ze altijd eenvoudig, dat doet het meestal goed op zo'n kaart en als je dan papier met een parelmoerglans gebruikt ogen ze sjiek en toch ook stemmig, succes ermee.
  Ik heb er pas weer een paar op voorraad gemaakt, want helaas horen ook deze kaarten erbij.

  Groetjes Jolande.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hai Silvia,

  Wat een leuk kaartje, erg mooi gedaan. Vind de kleurencombi erg mooi. Bedankt voor het meedoen met HoS.

  Liefs Mery

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een leuke kaart geworden

  bedankt voor het meedoen met HOS

  groetjes miriam

  BeantwoordenVerwijderen