maandag 28 augustus 2017

Terug van 3 jaar weggeweest...

Bijna 3 jaar verder...Een hoop gebeurd, positief , maar helaas ook een hoop nare dingen...
De nare dingen heb ik achter me gelaten, ik ga met een frisse blik de toekomst tegemoet: Ik ben verliefd! En dat maakt een heel verschil heb ik gemerkt, ga nu 3 maanden met Eric en hij maakt me zoooo gelukkig...Ik hoop dat ik nog heeeeeeeel lang bij hem mag blijven!
Mijn dochters wonen intussen ook allebei bij mij, ook een hele verandering! Heel veel moeite gehad ze bij hun vader achter te laten toen we in 2012 uit elkaar gingen en nu weer een hele aanpassing nu ze bij mij zijn ingetrokken. Eerst twee jaar geleden de jongste en sinds juli ook de oudste...Wel gezellig!
Vorig jaar met het opknappen van stoelen zo fanatiek bezig geweest dat ik mijn schouder finaal heb gesloopt en hem pas sinds mei, na 9 maanden fysio- en Shock Wave therapie weer volledig kan gebruiken. En nu had ik zin om een kaart te maken! Was er helemaal uit, heb een paar keer een projectje voor mijn werk gedaan, afscheids A4-tjes, maar dat waren ware worstelingen.
Een greep:

Nu was ik zomaar ge├»nspireerd en met de schets op Sketch Saturday heb ik het volgende kaartje gemaakt:


Nou ja, in de verwachting dat niemand dit verder leest ;) hoop ik toch dat ik misschien weer wat vaker kartjes zal maken en posten. Fijne dag!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten