maandag 4 maart 2013

Tomkaart

Jeetje! wat een tijd geleden dat ik hier iets heb opgezet! Heb wel het één en ander gedaan, maar niet wat ik hier op heb gezet, blijkbaar. Wel op de andere locatie's!
Heb vanavond een kaart gemaakt voor mijn Tom Hardy-vriendinnetje Angelina. Ik heb haar via mijn andere Tom Hardy-vriendinnetje Dawn op Facebook leren kennen en we kletsen heel wat af, voornamelijk over...Tom hardy! Wat een verrassing!
En nu, het is een heel verhaal, heb ik Engelse postzegels geregeld via Dawn om Tom's agentschap in Londen om een gesigneerde foto te vragen! Hellup!
Moet je je voorstellen dat dat lukt! Heb het net pas, vorige week toevallig, aangedurft om foto's van Tom af te laten drukken,  in te lijsten en neer te zetten en dan zal er straks een gesigneerd exemplaar bij zitten/staan! Aaarrrgghh!
Maar om een lang verhaal kort te maken, van die serie foto's die ik af had laten drukken voor hobby-doeleinden waar ik het nu verder niet over zal hebben, had ik nog wat over en daar maakte ik dus deze kaart mee. Postzegels erin en hup, naar Amsterdam!
Ik zal laten weten hoe het afloopt met mijn handtekening... :P
Oh ja, de kaart heb ik gemaakt met de schets van Sketch Saturday, had zin om weer eens mee te doen met een wedstrijd.
1 opmerking:

  1. A really gorgeous card. Thanks for joining us at Sketch Saturday.

    Donna x

    BeantwoordenVerwijderen